Elk serieus bedrijf heeft de behoefte aan een gezicht naar de buitenwereld. En zoekmachines als Google zijn de eerste plek waar mensen naar je zoeken. Dan is het wel handig om een duidelijke website te hebben die het gezicht van je bedrijf toont.

Mensen die hard werken aan hun bedrijf, doen vaak te weinig aan hun marketing. Omdat het ze tijd kost, die ze liever in hun werk steken. Terwijl ze eigenlijk wel de behoefte hebben aan een online visitekaartje.

Regelmatig komen wij in contact met ondernemers die een zakelijke website nodig hebben maar hier veel te moeilijk over denken. Mensen die vindbaar willen zijn op Google maar niet weten hoe. Voor die mensen hebben wij de oplossing: een zakelijke website speciaal geoptimaliseerd voor Google en voor mobiel bezoek. Want ruim 90% van website bezoeken, komen over het algemeen vanaf een mobiele telefoon.

Voor het bouwen van de website houden we een kort intakegesprek met het bedrijf, om hen beter te leren kennen. Door de juiste vragen te stellen, schetsen we snel een beeld van het bedrijf en waar deze voor staat. Hierna kijken we naar wat de huisstijl is. Vervolgens bouwen we, met behulp van AI, in een mum van tijd de website en leveren we deze op. Ten slotte houden we een review ronde met het bedrijf om eventuele aanpassingen aan te brengen.

Wil je weten hoe een eigen website er uit kan zien? Bekijk een aantal van de door ons gebouwde sites hieronder.

 

 

LaMarka Digital is in staat deze of vergelijkbare websites volledig in uw branding en huisstijl op te leveren. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.